En blogg om sällskapsdjur - med hundar i fokus
Seapower.nu

När man nästan har lika mycket hår som hunden

Ni vet, det här med att vara kvinna och ha som måste att fixa med håren på benen, under armarna och så vidare, det är ju inte direkt kul. Nu ska jag nog inte klaga, den hårväxt jag har, den är ändå hanterbar och kan lösas med en vaxning i Malmö eller genom att raka mig då och då. Men det finns ju de som har det värre. Jag har en väninna, som jag inte säger vad hon heter, som lider av det som heter Hirsutism. Det är generande hårväxt på flera ställen på kroppen. För kvinnor som får detta, så blir det hårväxt som de inte ska ha så att säga. Där räcker det inte med en vaxning Malmö. Men hon har börjat med IPL nu tror jag det var, alltså permenant hårborttagning.

Inte fel att unna sig tid på salong

Jag gillar att gå på salong. Man känner sig så väl omhändertagen och det oavsett vad man gör. Därför går jag gärna och vaxar, så väl som gör manikyrer, hudvård, massage, eller går till frissan. Det är skönt att få en timme för sig själv lite då och då.

Vad jag nu längtar efter, det är att åka bort en hel helg, gärna på spa. Det var flera år sedan jag var på spa. Har gjort lite hemma på egen hand, men det är något särskilt med att få gå på spa på riktigt om man så säger. 

 

29 Jul 2019