En blogg om sällskapsdjur - med hundar i fokus
Seapower.nu

Hur funkar en osynlig tandställning?

Jag var hos min tandläkare varje dag. Det är inte bara hunden som måste få tandvård, även jag. Han sa till mig det att jag kan få en osynlig tandställning om jag vill. Jag har ju ett lite snett leende, som jag inte gjort något åt. Jag har inte direkt haft lust att få en räls i munnen ni vet. Men som sagt, nu finns det alltså en tandställning som är osynlig. Det låter ju högst intressant faktiskt. Tydligen så sätts denna osynliga tandställning fast på baksidan av tänderna, så att det inte syns att man bär den. Därmed ordvalet att den är osynlig.

Få ett vacker leende

När man har ett snett leende, eller ett bettfel, så blir det ju ofta så att man inte ler. Man håller munnen stängd. Jag har väl inte haft jättestora problem, de finns ju de som har de värre. Men ändå, vore trevligt med ett rakt tandbett. Med en osynlig tandställning kan jag ju få det. Och det är ingen som kommer märka att jag bär en!

Få vitare tänder

Utöver att göra tänderna raka så skulle jag även vilja bleka dem. Det finns ju att göra hemma, men även hos tandläkaren. Jag har ju lite missfärgningar efter kaffe och te så det vore inte fel att göra dem vitare på ett enkelt sätt. Kanske ska ta tandställning först och bleka dem sedan efter. Ska prata mer med min tandläkare om detta vilket som är bäst att göra med detta.

 

10 Jan 2018