En blogg om sällskapsdjur - med hundar i fokus
Seapower.nu

Skaffa rätt saker till valpen

Är det så att du väntar hem en valp? Då kan det vara bra att före den kommer, att skaffa en del saker som den och du kommer att behöva. Det är ju så att en valp behöver ha en hel del saker. Bland annat måste du ju ha ett halsband och koppel. Sedan är det även bra att köpa hem en matskål och vattenskål samt rätt sorts foder. Satsa gärna även på en hundbädd, sådana kan du hitta på petwellness. Sen är det även bra att ha en klotång, en kam och borste.

Mer bra saker för din nya hund

En valp behöver även ha en hel del annat än vi redan nämnt. Bland annat är det bra att ha hundleksaker hemma, så väl som tuggben. Bajspåsar är även det bra att ha, för det är ett måste att ta upp efter din hund! En del kommuner delar dock ut gratis, så håll utkik efter stolpar ute med sådana.

Du bör även skaffa schampo för hunden, då den behöver bada ibland. En del hundar behöver även att du borstar tänderna, så skaffa även tandborste och tandkräm för hund.

Om du ska åka med hunden i bilen, så måste den sitta säkert. Därför är det bra att skaffa en transportbur som den kan sitta i. Den ska fästas fast på bra sätt med samt vara i rätt storlek för din hund. 

Satsa även på att ha ett mindre apotek med saker för hunden, ifall om det inträffar något.

15 aug 2021